Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Polévka z vařených vajec)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie4 227 kJ /
1 010 kcal
Bílkoviny41,67 g
– z toho živočišné bílkoviny35,07 g
– z toho rostlinné bílkoviny6,60 g
Tuky72,44 g
– nasycené34,02 g
– nenasycené28,76 g
–– mononenasycené24,32 g
–– polynenasycené4,44 g
––– omega 30,30 g
Vláknina7,00 g
Cholesterol 1,16 g
Sodík 567 mg
Sůl1,24 g
Sacharidy44,40 g
– cukry10,40 g
––– laktóza0,40 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
4 4 Vejce natvrdo Vejce slepičí 280 g
200 g 200 g kořenová zelenina Mrkev čerstvá 200 g
50 g 50 g másla Máslo kravské 50 g
40 g 40 g hladká mouka Mouka pšeničná hladká 40 g
1,5 l 1,5 l vody Voda 1500 ml
sůl Sůl mořská
pepř mletý Pepř černý mletý
zelená petrželka Petržel nať čerstvá
libeček Libeček čerstvý

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.