Nutriční hodnoty (Polévka z vařených vajec)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 4 227 kJ / 1 010 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 41,67 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 35,07 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 6,60 g |
Tuky | 72,44 g |
– nasycené | 34,02 g |
– nenasycené | 28,76 g |
–– mononenasycené | 24,32 g |
–– polynenasycené | 4,44 g |
––– omega 3 | 0,30 g |
Vláknina | 7,00 g |
Cholesterol | 1,16 g |
Sodík | 567 mg |
Sůl | 1,24 g |
Sacharidy | 44,40 g |
– cukry | 10,40 g |
––– laktóza | 0,40 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
4 4 Vejce natvrdo | Vejce slepičí | 280 g |
200 g 200 g kořenová zelenina | Mrkev čerstvá | 200 g |
50 g 50 g másla | Máslo kravské | 50 g |
40 g 40 g hladká mouka | Mouka pšeničná hladká | 40 g |
1,5 l 1,5 l vody | Voda | 1500 ml |
sůl | Sůl mořská | |
pepř mletý | Pepř černý mletý | |
zelená petrželka | Petržel nať čerstvá | |
libeček | Libeček čerstvý |