Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Tvarohová vánočka Dity P.)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie17 920 kJ /
4 283 kcal
Bílkoviny106,97 g
– z toho živočišné bílkoviny53,22 g
– z toho rostlinné bílkoviny53,75 g
Tuky184,61 g
– nasycené106,24 g
– nenasycené65,42 g
–– mononenasycené56,08 g
–– polynenasycené9,34 g
––– omega 30,96 g
Vláknina15,00 g
Cholesterol 1,23 g
Sodík 577 mg
Sůl1,91 g
Sacharidy540,96 g
– cukry181,76 g
––– laktóza14,26 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
250 g 250 g polohrubé mouky Mouka pšeničná polohrubá 250 g
250 g 250 g hladké mouky Mouka pšeničná hladká 250 g
150 g 150 g moučkového cukru Cukr bílý 150 g
150 g 150 g másla Máslo kravské 150 g
250 g 250 g tučného tvarohu Tvaroh plnotučný 250 g
3 3 vejce Vejce slepičí 210 g
1 balíček 1 balíček kypřicího prášku Kypřící prášek 12 g
1 1 vanilkový cukr Cukr vanilkový
3 lžíce 3 lžíce mléka Mléko kravské polotučné 1,5% 45 ml
3 lžíce 3 lžíce smetany Smetana kravská sladká 12% 75 ml
2-3 hrsti 2-3 hrsti rozinek Rozinky 125 g
rum Rum
1 1 vejce na potření Vejce slepičí 70 g
mandlové lupínky na posypání Mandle loupané

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.