Nutriční hodnoty (Hovězí steak s pepřovým máslem a fazolkami s pancettou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 3 427 kJ / 819 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 41,55 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 28,35 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 13,20 g |
| Tuky | 56,00 g |
| – nasycené | 33,10 g |
| – nenasycené | 22,40 g |
| –– mononenasycené | 16,20 g |
| –– polynenasycené | 6,20 g |
| ––– omega 3 | 0,15 g |
| Vláknina | 30,00 g |
| Cholesterol | 188 mg |
| Sodík | 1,64 g |
| Sůl | 3,00 g |
| Sacharidy | 22,20 g |
| – cukry | 20,20 g |
| ––– laktóza | 0,40 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 4 4 hovězí steaky ze svíčkové o váze cca 150 – 200 g (záleží, na kolik se cítíte) | Hovězí svíčková | |
| 2 větvičky 2 větvičky rozmarýnu | Rozmarýn sušený | |
| olej na smažení | Olej řepkový | |
| sůl | Sůl mořská | |
| 50 50 – 70 g másla | Máslo kravské | 50 g |
| 2 2 čajové lžičky naloženého zeleného pepře | Pepř zelený sterilovaný | |
| 80 g 80 g pancetty | Pancetta | 80 g |
| 600 g 600 g zelených fazolek (čerstvých) | Fazolky čerstvé | 600 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| čerstvě mletý pepř | Pepř černý mletý |