Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Jablečný koláč "Chryzantéma")

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie14 209 kJ /
3 396 kcal
Bílkoviny83,80 g
– z toho živočišné bílkoviny25,96 g
– z toho rostlinné bílkoviny57,84 g
Tuky67,21 g
– nasycené33,72 g
– nenasycené25,43 g
–– mononenasycené19,55 g
–– polynenasycené5,88 g
––– omega 30,45 g
Vláknina42,65 g
Cholesterol 683 mg
Sodík 748 mg
Sůl1,67 g
Sacharidy571,83 g
– cukry201,03 g
––– laktóza9,40 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
250 ml 250 ml kefíru (nebo podmáslí) Kefír 250 ml
1 1 vejce Vejce slepičí 70 g
50 g 50 g rozpuštěného másla Máslo kravské 50 g
2 lžíce 2 lžíce rumu Rum 34 ml
1 špetka 1 špetka soli Sůl mořská 1 g
500 g 500 g polohrubé mouky Mouka pšeničná polohrubá 500 g
2 lžíce 2 lžíce cukru Cukr bílý 50 g
20 g 20 g čerstvého droždí Droždí pekařské lisované 20 g
5-6 5-6 jablek Jablko čerstvé 825 g
1 lžíce 1 lžíce hnědého cukru Cukr třtinový 15 g
2 lžičky 2 lžičky vanilkového pudinkového prášku Puding v prášku 10 g
skořice Skořice ceylonská
1 hrst 1 hrst rozinek Rozinky 50 g
1 1 vejce na potření Vejce slepičí 70 g
troška hnědého cukru na posyp Cukr třtinový

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.