Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

NOVINKA: Naše chalupářská kuchařka

Koupit za 399 Kč

Fish and chips

Hodnocení receptu je 5,0 (27×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

29. 4. 2010 13:10

Suroviny

Naše chalupářská
kuchařka

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie7 651 kJ / 1 829 kcal
Bílkoviny220,20 g
Tuky23,07 g
Vláknina6,00 g
Cholesterol 1,03 g
Sodík 1,66 g
Sůl4,02 g
Sacharidy178,94 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

janatka janatka

13. 7. 2015 14:50

No u nás jsme si pochutnali zase nějak jiný způsob úpravy ryb:-p:yes:Těstíčko bylo moc dobré,trošku zbylo,tak si ho synátor upekl zvlášť.:yes:

Pavol

12. 10. 2014 11:32

iunka:

iunka:

Scrumpy

14. 4. 2013 16:11

Lukáš :
Ano, ocet je na rybu i na hranolky (hotové:yes:), vorčestr dejte do těsta, hořčici bych vynechal (ale proti gustu...:-)),
POZOR:-! nepoužívejte náš český ocet ale sladový ocet (dá se už docela dobře koupit na mnoha místech). S českým octem to bude chutnat jako znojemské okurky, ty jsou sice taky delikatesa, ale s fish and cips nemají nic společného

Blanka

23. 1. 2013 19:22

Dámy, mám dotaz. Jakou jste daly do těstíčka mouku?:-)

iunka

15. 7. 2012 18:37

No, uznávám, že horčice, worcester a citr. šťáva není koření, ale v receptu je napsáno rybu okořeňte. Téměř každý snad pochopí, že právě tímhle. Ale jinak by mohlo být napsáno: rybu ochuťte :-)

Lukáš

14. 7. 2012 17:18

Vůbec netuším proč je v receptu zmíněna citronová šťáva, worchester, hořčice.. Proč je mezi surovinami a v receptu ne? Používá se na ochucení ryby nebo na co? :-((:no:

Ivana79 Ivana79

21. 6. 2011 08:36

Pridávam 18.bod:yes:To cestíčko je super.Bolo to výborné:-*:-pNerobila som k tomu hranolky,lebo dve smažené jedlá dokopy sa mi zdajú moc mastné:-/Ale tento recept si vytlačím a cestíčko budem používať aj na iné mäso;-)

Jitka

24. 12. 2010 14:57

juj - super, hodně mně to připomíná těstíčko na kuřecí kousky, které dělávali u nás v jedné restauraci. Mňamka to byla a tohle je mňaminka taky

Eliza Eliza

8. 9. 2010 18:18

A já na ten bod nakonec zapomněla :-8, ještěže jsem to znovu rozklikla...;-) Ani, je to fakt hodně dobré a to těstíčko má pravděpodobně být tak husté, protože výsledek mě mile překvapil. :yes:

Anna Kocikova Anna Kocikova

8. 9. 2010 17:43

:-8Eli,fotky jsou nádherné a tomu dobrému receptu dělají krásnou reklamu;-):-K
Já jsem si toho všimla až teď s přidáním fotek:yes:
Iunko:-)posílám ti bodík a recept si ukládám:-p+:yes::yes:

Eliza Eliza

8. 9. 2010 17:34

Iunko, je to vynikající, moc chválím a doporučuji.:yes::-p Místo pikantní hořčice jsem použila medovou s koprem, kterou jsem si v poslední době oblíbila, zejména na ryby. Těstíčko je velmi husté, takže nějaké namáčení to nebylo, spíš "namatlání" ;-):-)), ale ve výsledku skutečně výborné. Rozhodně jsem nedělala naposledy a v oblíbených receptech právem zůstává.
Posílám bod a obrázky. :-)

Besty Besty

29. 4. 2010 15:56

:-ptake cestičko som ešte nerobila, určite vyskušam:yes: bod leti:yes:

Drobek Drobek

29. 4. 2010 15:46

:-8 Myslím, že tady šlo hlavně o recept na přípravu těstíčka na ryby. Je pravda, že by to zasloužilo české jméno, protože, v tom souhlasím, ne každý umí anglicky, a těžko přetěžko to takhle zadá do vyhledavače. A bude to škoda, nenajde to, protože to těstíčko je přímo skvostné. ;-)
Pokud se chips týká, ochutnal jsem jich moc druhů, to opravdu záleží spíš na restauraci, jak je dělají. Od prostých hranolků, přes osminky brambor nadlouho namočených ve vodě, aby se vylouhoval škrob a byly křupavější. Nejlepší jsem měl v restauraci "Duplin up" (nehledejte, byla v Boise, Idaho). Ryba byla v halibut pivním těstíčku, brambory byly na lupeny, to znamená trochu silnější než klasické brambůrky, smažené ve friťáku do zlatova, vevnitř měkké. Bože to byla dobrota.:-p
Bod samozřejmě přidávám.:yes:

Ivana Ch

29. 4. 2010 13:51

Já dělám těstíčko zcela jiný, ale tohle je zajímavý, vzkouším ho. Takhle udělanou rybu,to si dáme říct.

Iljusa Iljusa

29. 4. 2010 13:24

Já vím, co jsou chips - ale nemusí to vědět každý - ne každý tento pokrm v Anglii jedl ;-) Většinou nám byly k této rybě podány spíše "osminky" brambor ne klasické hranolky ;-) Bylo by fajn se o tom i v přípravě zmínit, když už je takto pokrm nazván ;-)

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Naše chalupářská
kuchařka

Nově v prodeji!

Koupit

Marie

Další recepty

Tématické fráze: fisch and chips fisch and chips recept fish fisch fisch chips fisch a chips fisch end chips fisch and chipsy recept fisch and chips recept na fisch and chips těstíčko na fisch and chips recept na fish and chips fisch end chipsy recept fisch chips halibut recepty fisch n chips fish čips fisch cips fisch chips recept

Suroviny: ryba mořská, omáčka worcesterová, šťáva citronová, hořčice pikantní, mouka, mouka, cukr, pivo světlé, sůl, žloutek, mléko, voda, bílek

TopRecepty.cz

Fish and chips

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/Dq4B