Nutriční hodnoty (Šafránové brambory s řapíkatým celerem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 5 124 kJ / 1 225 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 54,35 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 16,85 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 37,50 g |
Tuky | 36,10 g |
– nasycené | 20,36 g |
– nenasycené | 13,81 g |
–– mononenasycené | 9,76 g |
–– polynenasycené | 4,05 g |
––– omega 3 | 0,26 g |
Vláknina | 103,85 g |
Cholesterol | 102 mg |
Sodík | 2,45 g |
Sůl | 5,45 g |
Sacharidy | 118,70 g |
– cukry | 45,55 g |
––– laktóza | 10,85 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
6 6 brambor | Brambor zimní | 300 g |
4 řapíky 4 řapíky celeru | Celer bulva čerstvá | 2000 g |
5 5 cherry rajčátek | Rajčata cherry | 150 g |
0,5 lžičky 0,5 lžičky šafránu (cca 8-10 blizen) | Šafrán sušený | 2.5 g |
200 g 200 g smetany 30% | Smetana kravská sladká 12% | 200 ml |
50 g 50 g strouhaného sýru | Sýr kravský tvrdý 30% | 50 g |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý | |
tymián | Tymián sušený |