Nutriční hodnoty (Krupicové noky s jahodovou omáčkou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
| Energie | 6 924 kJ / 1 655 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 58,00 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 34,50 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 23,50 g |
| Tuky | 42,52 g |
| – nasycené | 19,74 g |
| – nenasycené | 17,00 g |
| –– mononenasycené | 13,20 g |
| –– polynenasycené | 3,80 g |
| ––– omega 3 | 0,22 g |
| Vláknina | 16,00 g |
| Cholesterol | 599 mg |
| Sodík | 408 mg |
| Sůl | 0,92 g |
| Sacharidy | 252,06 g |
| – cukry | 104,66 g |
| ––– laktóza | 24,66 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 500 ml 500 ml mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 500 ml |
| 2 lžíce 2 lžíce másla | Máslo kravské | 20 g |
| 200 g 200 g krupice | Krupice pšeničná hrubá | 200 g |
| 2 2 vejce | Vejce slepičí | 140 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| 1/2 kg 1/2 kg jahod | Jahody čerstvé | 500 g |
| 2 lžíce 2 lžíce cukru | Cukr bílý | 50 g |