Nutriční hodnoty (Brambory s hlávkovým zelím)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 2 249 kJ / 538 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 18,00 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 18,00 g |
Tuky | 1,50 g |
– nasycené | 0,30 g |
– nenasycené | 0,60 g |
–– mononenasycené | 0,10 g |
–– polynenasycené | 0,50 g |
––– omega 3 | 0,05 g |
Vláknina | 24,00 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 110 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 101,00 g |
– cukry | 15,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
500 g 500 g brambory | Brambor zimní | 500 g |
500 g 500 g hlávkové zelí | Zelí bílé čerstvé | 500 g |
sůl | Sůl mořská | |
pepř mletý | Pepř černý mletý | |
kmín | Kmín | |
voda | Voda | |
trochu trochu másla - sádla | Máslo kravské | |
cibule | Cibule čerstvá | |
sádlo | Sádlo vepřové | |
plátky plátky slaniny | Špek |