Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Brambory s hlávkovým zelím)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie2 249 kJ /
538 kcal
Bílkoviny18,00 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny18,00 g
Tuky1,50 g
– nasycené0,30 g
– nenasycené0,60 g
–– mononenasycené0,10 g
–– polynenasycené0,50 g
––– omega 30,05 g
Vláknina24,00 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 110 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy101,00 g
– cukry15,00 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
500 g 500 g brambory Brambor zimní 500 g
500 g 500 g hlávkové zelí Zelí bílé čerstvé 500 g
sůl Sůl mořská
pepř mletý Pepř černý mletý
kmín Kmín
voda Voda
trochu trochu másla - sádla Máslo kravské
cibule Cibule čerstvá
sádlo Sádlo vepřové
plátky plátky slaniny Špek

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.