Nutriční hodnoty (Brambory s hlávkovým zelím)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 2 249 kJ / 538 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 18,00 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 18,00 g |
| Tuky | 1,50 g |
| – nasycené | 0,30 g |
| – nenasycené | 0,60 g |
| –– mononenasycené | 0,10 g |
| –– polynenasycené | 0,50 g |
| ––– omega 3 | 0,05 g |
| Vláknina | 24,00 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 110 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 101,00 g |
| – cukry | 15,00 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 500 g 500 g brambory | Brambor zimní | 500 g |
| 500 g 500 g hlávkové zelí | Zelí bílé čerstvé | 500 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř mletý | Pepř černý mletý | |
| kmín | Kmín | |
| voda | Voda | |
| trochu trochu másla - sádla | Máslo kravské | |
| cibule | Cibule čerstvá | |
| sádlo | Sádlo vepřové | |
| plátky plátky slaniny | Špek |