Nutriční hodnoty (Růžový řez)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 17 152 kJ / 4 100 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 68,08 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 62,33 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 5,75 g |
| Tuky | 285,11 g |
| – nasycené | 153,62 g |
| – nenasycené | 114,70 g |
| –– mononenasycené | 97,90 g |
| –– polynenasycené | 16,80 g |
| ––– omega 3 | 1,49 g |
| Vláknina | 1,50 g |
| Cholesterol | 2,21 g |
| Sodík | 882 mg |
| Sůl | 2,62 g |
| Sacharidy | 314,55 g |
| – cukry | 266,75 g |
| ––– laktóza | 14,25 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 6 6 vajec | Vejce slepičí | 420 g |
| 150 g 150 g cukru | Cukr bílý | 150 g |
| 3 3 jahodové pudinky | Puding v prášku | |
| 1 1 prášek do pečiva | Kypřící prášek | 12 g |
| 1/4 kg 1/4 kg másla | Máslo kravské | 250 g |
| 100 g 100 g cukru | Cukr bílý | 100 g |
| 50 g 50 g tuku (hera) | Margarín | 50 g |
| kakao | Kakao prášek | |
| 50 g 50 g hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 50 g |
| 1/4 l 1/4 l mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 250 ml |
| čokoláda na vaření | Čokoláda hořká 40% | |
| tuk | Margarín | |
| piškoty | Piškoty | |
| rum | Rum | |
| silná káva | Káva espresso | |
| marmeláda (nějaká červená) | Marmeláda jahodová |