Nutriční hodnoty (Brokolicový salát s tuňákem a ořechy)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
| Energie | 9 422 kJ / 2 252 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 41,46 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 17,36 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 24,10 g |
| Tuky | 217,37 g |
| – nasycené | 31,14 g |
| – nenasycené | 181,45 g |
| –– mononenasycené | 154,85 g |
| –– polynenasycené | 26,60 g |
| ––– omega 3 | 0,56 g |
| Vláknina | 21,70 g |
| Cholesterol | 518 mg |
| Sodík | 969 mg |
| Sůl | 2,22 g |
| Sacharidy | 21,61 g |
| – cukry | 8,50 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1 1 větší brokolice | Brokolice čerstvá | 500 g |
| 200 g 200 g tuňáka v olivovém oleji | Olej olivový | 200 ml |
| 2 2 vejce (uvařená natvrdo) | Vejce slepičí | 140 g |
| 1 1 bílý řecký jogurt | Jogurt řecký 5% | |
| 2 lžíce 2 lžíce francouzské hořčice | Hořčice dijonská | 30 g |
| 1 lžička 1 lžička olivového oleje | Olej olivový | 5 ml |
| 1 hrst 1 hrst nasekaných vlašských ořechů | Vlašské ořechy | |
| sůl | Sůl mořská | |
| mletý pepř | Pepř černý mletý |