Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Brokolicový salát s tuňákem a ořechy)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 2

Energie9 422 kJ /
2 252 kcal
Bílkoviny41,46 g
– z toho živočišné bílkoviny17,36 g
– z toho rostlinné bílkoviny24,10 g
Tuky217,37 g
– nasycené31,14 g
– nenasycené181,45 g
–– mononenasycené154,85 g
–– polynenasycené26,60 g
––– omega 30,56 g
Vláknina21,70 g
Cholesterol 518 mg
Sodík 969 mg
Sůl2,22 g
Sacharidy21,61 g
– cukry8,50 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 1 větší brokolice Brokolice čerstvá 500 g
200 g 200 g tuňáka v olivovém oleji Olej olivový 200 ml
2 2 vejce (uvařená natvrdo) Vejce slepičí 140 g
1 1 bílý řecký jogurt Jogurt řecký 5%
2 lžíce 2 lžíce francouzské hořčice Hořčice dijonská 30 g
1 lžička 1 lžička olivového oleje Olej olivový 5 ml
1 hrst 1 hrst nasekaných vlašských ořechů Vlašské ořechy
sůl Sůl mořská
mletý pepř Pepř černý mletý

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.