Nutriční hodnoty (Brokolicový salát s tuňákem a ořechy)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
Energie | 9 422 kJ / 2 252 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 41,46 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 17,36 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 24,10 g |
Tuky | 217,37 g |
– nasycené | 31,14 g |
– nenasycené | 181,45 g |
–– mononenasycené | 154,85 g |
–– polynenasycené | 26,60 g |
––– omega 3 | 0,56 g |
Vláknina | 21,70 g |
Cholesterol | 518 mg |
Sodík | 969 mg |
Sůl | 2,22 g |
Sacharidy | 21,61 g |
– cukry | 8,50 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 1 větší brokolice | Brokolice čerstvá | 500 g |
200 g 200 g tuňáka v olivovém oleji | Olej olivový | 200 ml |
2 2 vejce (uvařená natvrdo) | Vejce slepičí | 140 g |
1 1 bílý řecký jogurt | Jogurt řecký 5% | |
2 lžíce 2 lžíce francouzské hořčice | Hořčice dijonská | 30 g |
1 lžička 1 lžička olivového oleje | Olej olivový | 5 ml |
1 hrst 1 hrst nasekaných vlašských ořechů | Vlašské ořechy | |
sůl | Sůl mořská | |
mletý pepř | Pepř černý mletý |