Nutriční hodnoty (Jahodová panna cotta)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
| Energie | 1 521 kJ / 363 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 25,93 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 20,27 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 5,66 g |
| Tuky | 9,84 g |
| – nasycené | 4,89 g |
| – nenasycené | 3,95 g |
| –– mononenasycené | 2,03 g |
| –– polynenasycené | 1,91 g |
| ––– omega 3 | 0,10 g |
| Vláknina | 10,12 g |
| Cholesterol | 31 mg |
| Sodík | 100 mg |
| Sůl | 0,15 g |
| Sacharidy | 37,73 g |
| – cukry | 37,13 g |
| ––– laktóza | 6,07 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 500 g 500 g jahod | Jahody čerstvé | 500 g |
| 140 g 140 g bílého řeckého jogurtu | Jogurt řecký 5% | 140 ml |
| 4 lžíce 4 lžíce rostlinného mléka | Nápoj sójový | 60 ml |
| třtinový cukr (nemusí být) | Cukr třtinový | |
| 2 lžičky 2 lžičky rostlinné želatiny agar | Želatina vepřová | 10 g |