Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Jahodová panna cotta)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 2

Energie1 521 kJ /
363 kcal
Bílkoviny25,93 g
– z toho živočišné bílkoviny20,27 g
– z toho rostlinné bílkoviny5,66 g
Tuky9,84 g
– nasycené4,89 g
– nenasycené3,95 g
–– mononenasycené2,03 g
–– polynenasycené1,91 g
––– omega 30,10 g
Vláknina10,12 g
Cholesterol 31 mg
Sodík 100 mg
Sůl0,15 g
Sacharidy37,73 g
– cukry37,13 g
––– laktóza6,07 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
500 g 500 g jahod Jahody čerstvé 500 g
140 g 140 g bílého řeckého jogurtu Jogurt řecký 5% 140 ml
4 lžíce 4 lžíce rostlinného mléka Nápoj sójový 60 ml
třtinový cukr (nemusí být) Cukr třtinový
2 lžičky 2 lžičky rostlinné želatiny agar Želatina vepřová 10 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.