Nutriční hodnoty (Jahodová panna cotta)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
Energie | 1 521 kJ / 363 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 25,93 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 20,27 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 5,66 g |
Tuky | 9,84 g |
– nasycené | 4,89 g |
– nenasycené | 3,95 g |
–– mononenasycené | 2,03 g |
–– polynenasycené | 1,91 g |
––– omega 3 | 0,10 g |
Vláknina | 10,12 g |
Cholesterol | 31 mg |
Sodík | 100 mg |
Sůl | 0,15 g |
Sacharidy | 37,73 g |
– cukry | 37,13 g |
––– laktóza | 6,07 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
500 g 500 g jahod | Jahody čerstvé | 500 g |
140 g 140 g bílého řeckého jogurtu | Jogurt řecký 5% | 140 ml |
4 lžíce 4 lžíce rostlinného mléka | Nápoj sójový | 60 ml |
třtinový cukr (nemusí být) | Cukr třtinový | |
2 lžičky 2 lžičky rostlinné želatiny agar | Želatina vepřová | 10 g |