Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Pudinkové řezy s granátovým jablkem)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 12

Energie25 134 kJ /
6 007 kcal
Bílkoviny136,55 g
– z toho živočišné bílkoviny111,63 g
– z toho rostlinné bílkoviny24,92 g
Tuky294,76 g
– nasycené170,71 g
– nenasycené106,89 g
–– mononenasycené94,67 g
–– polynenasycené12,22 g
––– omega 31,09 g
Vláknina24,78 g
Cholesterol 2,29 g
Sodík 1,30 g
Sůl2,96 g
Sacharidy689,68 g
– cukry538,62 g
––– laktóza85,30 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
6 6 vajec Vejce slepičí 420 g
6 lžic 6 lžic cukru Cukr bílý 150 g
6 lžic 6 lžic polohrubé mouky Mouka pšeničná polohrubá 66 g
4 lžíce 4 lžíce čokoládového pudinku (prášku) Puding v prášku
4 lžíce 4 lžíce kakaa Kakao prášek 100 g
prášek do pečiva Kypřící prášek
vanilkový cukr Cukr vanilkový
kelímek kelímek oleje Olej řepkový
kelímek kelímek mléka Mléko kravské polotučné 1,5%
2 2 vanilkové pudinky Puding v prášku 80 g
900 ml 900 ml mléka Mléko kravské polotučné 1,5% 900 ml
6 lžic 6 lžic cukru Cukr bílý 150 g
150 g 150 g másla Máslo kravské 150 g
2 2 čokoládové pudinky Puding v prášku
800 ml 800 ml mléka Mléko kravské polotučné 1,5% 800 ml
6 lžic 6 lžic cukru Cukr bílý 150 g
100 g 100 g másla Máslo kravské 100 g
čokoládové penízky Čokoláda mléčná 30%
granátové jablko na ozdobu Granátové jablko jádra čerstvá

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.