Nutriční hodnoty (Bramborový salát s kuřecím masem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
Energie | 817 kJ / 195 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 5,00 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 5,00 g |
Tuky | 0,25 g |
– nasycené | 0,00 g |
– nenasycené | 0,00 g |
–– mononenasycené | 0,00 g |
–– polynenasycené | 0,00 g |
––– omega 3 | 0,03 g |
Vláknina | 5,50 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 15 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 40,50 g |
– cukry | 2,50 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
5 5 středních brambor uvařených ve slupce | Brambor zimní | 250 g |
1 1 kuřecí uzené stehno | Stehno kuřecí s kůží uzené | |
sušená rajčata v oleji | Rajčata červená sušená v oleji | |
jarní cibulka | Cibulka jarní čerstvá | |
sterilovaná kukuřice | Kukuřice sterilovaná | |
olivový olej | Olej olivový | |
sůl | Sůl mořská | |
čerstvě mletý pepř | Pepř černý mletý |