Nutriční hodnoty (Bramborový salát s kuřecím masem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
| Energie | 817 kJ / 195 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 5,00 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 5,00 g |
| Tuky | 0,25 g |
| – nasycené | 0,00 g |
| – nenasycené | 0,00 g |
| –– mononenasycené | 0,00 g |
| –– polynenasycené | 0,00 g |
| ––– omega 3 | 0,03 g |
| Vláknina | 5,50 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 15 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 40,50 g |
| – cukry | 2,50 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 5 5 středních brambor uvařených ve slupce | Brambor zimní | 250 g |
| 1 1 kuřecí uzené stehno | Stehno kuřecí s kůží uzené | |
| sušená rajčata v oleji | Rajčata červená sušená v oleji | |
| jarní cibulka | Cibulka jarní čerstvá | |
| sterilovaná kukuřice | Kukuřice sterilovaná | |
| olivový olej | Olej olivový | |
| sůl | Sůl mořská | |
| čerstvě mletý pepř | Pepř černý mletý |