Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Bramborový salát s kuřecím masem)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 2

Energie817 kJ /
195 kcal
Bílkoviny5,00 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny5,00 g
Tuky0,25 g
– nasycené0,00 g
– nenasycené0,00 g
–– mononenasycené0,00 g
–– polynenasycené0,00 g
––– omega 30,03 g
Vláknina5,50 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 15 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy40,50 g
– cukry2,50 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
5 5 středních brambor uvařených ve slupce Brambor zimní 250 g
1 1 kuřecí uzené stehno Stehno kuřecí s kůží uzené
sušená rajčata v oleji Rajčata červená sušená v oleji
jarní cibulka Cibulka jarní čerstvá
sterilovaná kukuřice Kukuřice sterilovaná
olivový olej Olej olivový
sůl Sůl mořská
čerstvě mletý pepř Pepř černý mletý

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.