Nutriční hodnoty (Kapustové karbanátky s quinoou a provolone)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 5 293 kJ / 1 265 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 67,50 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 37,36 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 30,14 g |
Tuky | 47,66 g |
– nasycené | 20,09 g |
– nenasycené | 22,25 g |
–– mononenasycené | 13,76 g |
–– polynenasycené | 8,49 g |
––– omega 3 | 0,91 g |
Vláknina | 32,11 g |
Cholesterol | 588 mg |
Sodík | 677 mg |
Sůl | 1,59 g |
Sacharidy | 127,24 g |
– cukry | 8,83 g |
––– laktóza | 2,45 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
3/4 hrnku 3/4 hrnku quinoy | Quinoa | 187.5 g |
1,5 hrnku 1,5 hrnku vývaru | Vývar hovězí | 375 ml |
1 1 malá hlávka kapusty (případně necelá střední až větší hlávka) | Kapusta hlávková čerstvá | |
70 g 70 g sýru Provolone | Gouda 45% t. v s. | 70 g |
2 2 vejce | Vejce slepičí | 140 g |
3 3 polévkové lžíce kukuřičné mouky | Mouka kukuřičná hladká | |
1 1 mrkev | Mrkev čerstvá | 50 g |
2 hrsti 2 hrsti nakrájeného pórku | Pórek čerstvý | |
4-5 stroužků 4-5 stroužků česneku (podle síly) | Česnek čerstvý | 31.5 g |
hrst hrst nasekané petrželky | Petržel nať čerstvá | |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý |