Nutriční hodnoty (Vepřová roládka Zlatá Praha)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 896 kJ / 214 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 9,73 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 8,75 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 0,98 g |
| Tuky | 15,93 g |
| – nasycené | 7,18 g |
| – nenasycené | 6,36 g |
| –– mononenasycené | 5,43 g |
| –– polynenasycené | 0,93 g |
| ––– omega 3 | 0,06 g |
| Vláknina | 4,20 g |
| Cholesterol | 285 mg |
| Sodík | 105 mg |
| Sůl | 0,21 g |
| Sacharidy | 7,08 g |
| – cukry | 4,28 g |
| ––– laktóza | 0,08 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 2 plátky 2 plátky vepřové kýty | Vepřová kýta | |
| 1 1 vajíčko | Vejce slepičí | 70 g |
| 2 kusy 2 kusy plátkového sýra | Sýr kravský tvrdý 30% | |
| 4-5 koleček 4-5 koleček Poličanu na každý plátek masa | Suchý salám | |
| 1 lžíce 1 lžíce másla | Máslo kravské | 10 g |
| 1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| sterilizovaná kapie | Paprika červená sterilovaná | |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý | |
| olej | Olej řepkový | |
| vývar | Vývar hovězí |