Nutriční hodnoty (Vepřová roládka Zlatá Praha)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 896 kJ / 214 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 9,73 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 8,75 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,98 g |
Tuky | 15,93 g |
– nasycené | 7,18 g |
– nenasycené | 6,36 g |
–– mononenasycené | 5,43 g |
–– polynenasycené | 0,93 g |
––– omega 3 | 0,06 g |
Vláknina | 4,20 g |
Cholesterol | 285 mg |
Sodík | 105 mg |
Sůl | 0,21 g |
Sacharidy | 7,08 g |
– cukry | 4,28 g |
––– laktóza | 0,08 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
2 plátky 2 plátky vepřové kýty | Vepřová kýta | |
1 1 vajíčko | Vejce slepičí | 70 g |
2 kusy 2 kusy plátkového sýra | Sýr kravský tvrdý 30% | |
4-5 koleček 4-5 koleček Poličanu na každý plátek masa | Suchý salám | |
1 lžíce 1 lžíce másla | Máslo kravské | 10 g |
1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
sterilizovaná kapie | Paprika červená sterilovaná | |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý | |
olej | Olej řepkový | |
vývar | Vývar hovězí |