Nutriční hodnoty (Ředkvičková pomazánka II.)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 5 034 kJ / 1 203 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 36,89 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 33,44 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 3,45 g |
| Tuky | 109,06 g |
| – nasycené | 18,89 g |
| – nenasycené | 76,25 g |
| –– mononenasycené | 28,61 g |
| –– polynenasycené | 47,63 g |
| ––– omega 3 | 1,20 g |
| Vláknina | 4,72 g |
| Cholesterol | 922 mg |
| Sodík | 1,24 g |
| Sůl | 2,91 g |
| Sacharidy | 16,75 g |
| – cukry | 10,72 g |
| ––– laktóza | 6,10 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1 svazek 1 svazek ředkviček | Ředkvička čerstvá | 110 g |
| 150 ml 150 ml jogurtu | Jogurt kravský bílý 3,5% | 150 ml |
| 100 ml 100 ml majonézy | Majonéza | 100 g |
| 3 3 vejce | Vejce slepičí | 210 g |
| 1/2 1/2 malé cibule (jarní cibulka) | Cibule čerstvá | 35 g |
| 1 lžička 1 lžička hořčice | Hořčice plnotučná | 5 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| pažitka | Pažitka čerstvá |