Nutriční hodnoty (Vepřové na pórku)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 2 048 kJ / 490 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 85,32 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 84,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 1,32 g |
| Tuky | 12,94 g |
| – nasycené | 3,14 g |
| – nenasycené | 6,54 g |
| –– mononenasycené | 5,45 g |
| –– polynenasycené | 1,08 g |
| ––– omega 3 | 0,04 g |
| Vláknina | 4,03 g |
| Cholesterol | 160 mg |
| Sodík | 214 mg |
| Sůl | 0,40 g |
| Sacharidy | 7,31 g |
| – cukry | 2,70 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 400 g 400 g vepřového masa (měla jsem ocásky) | Vepřová kýta | 400 g |
| 1 1 slabší pórek | Pórek čerstvý | |
| 1/2 1/2 červené cibule nadrobno | Cibule červená čerstvá | 34.5 g |
| 2 stroužky 2 stroužky česneku na plátky | Česnek čerstvý | 14 g |
| kmín | Kmín | |
| pepř | Pepř černý | |
| tymián | Tymián sušený | |
| sůl – dle chuti | Sůl mořská | |
| vývar | Vývar hovězí | |
| olej | Olej řepkový |