Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Kuřecí na šalvěji a uzených houbách)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 2

Energie1 876 kJ /
448 kcal
Bílkoviny6,47 g
– z toho živočišné bílkoviny1,60 g
– z toho rostlinné bílkoviny4,87 g
Tuky31,29 g
– nasycené15,26 g
– nenasycené15,68 g
–– mononenasycené12,25 g
–– polynenasycené3,43 g
––– omega 30,08 g
Vláknina16,61 g
Cholesterol 27 mg
Sodík 1,62 g
Sůl4,00 g
Sacharidy29,85 g
– cukry8,83 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
4 4 kuřecí špalíčky z horního stehna Kuře stehno s kůží
1 skleničky 1 skleničky uzených hub Hřib čerstvý
1 sklenička 1 sklenička cuketového leča Zelenina směs sterilovaná 200 g
1 1 krájená cibule Cibule čerstvá 70 g
4-5 stroužků 4-5 stroužků posekaného česneku Česnek čerstvý 31.5 g
5 kuliček 5 kuliček drceného nového koření Nové koření
10 kuliček 10 kuliček drceného celého pepře Pepř černý
5 lístků 5 lístků šalvěje přeslenité Šalvěj čerstvá
1-2 dl 1-2 dl vývaru (vody) Vývar hovězí 150 ml
sůl Sůl mořská
2 PL 2 PL sádla Sádlo vepřové 30 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.