Nutriční hodnoty (Kuřecí na šalvěji a uzených houbách)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
| Energie | 1 876 kJ / 448 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 6,47 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 1,60 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 4,87 g |
| Tuky | 31,29 g |
| – nasycené | 15,26 g |
| – nenasycené | 15,68 g |
| –– mononenasycené | 12,25 g |
| –– polynenasycené | 3,43 g |
| ––– omega 3 | 0,08 g |
| Vláknina | 16,61 g |
| Cholesterol | 27 mg |
| Sodík | 1,62 g |
| Sůl | 4,00 g |
| Sacharidy | 29,85 g |
| – cukry | 8,83 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 4 4 kuřecí špalíčky z horního stehna | Kuře stehno s kůží | |
| 1 skleničky 1 skleničky uzených hub | Hřib čerstvý | |
| 1 sklenička 1 sklenička cuketového leča | Zelenina směs sterilovaná | 200 g |
| 1 1 krájená cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| 4-5 stroužků 4-5 stroužků posekaného česneku | Česnek čerstvý | 31.5 g |
| 5 kuliček 5 kuliček drceného nového koření | Nové koření | |
| 10 kuliček 10 kuliček drceného celého pepře | Pepř černý | |
| 5 lístků 5 lístků šalvěje přeslenité | Šalvěj čerstvá | |
| 1-2 dl 1-2 dl vývaru (vody) | Vývar hovězí | 150 ml |
| sůl | Sůl mořská | |
| 2 PL 2 PL sádla | Sádlo vepřové | 30 g |