Nutriční hodnoty (Kuřecí na šalvěji a uzených houbách)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
Energie | 1 876 kJ / 448 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 6,47 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 1,60 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 4,87 g |
Tuky | 31,29 g |
– nasycené | 15,26 g |
– nenasycené | 15,68 g |
–– mononenasycené | 12,25 g |
–– polynenasycené | 3,43 g |
––– omega 3 | 0,08 g |
Vláknina | 16,61 g |
Cholesterol | 27 mg |
Sodík | 1,62 g |
Sůl | 4,00 g |
Sacharidy | 29,85 g |
– cukry | 8,83 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
4 4 kuřecí špalíčky z horního stehna | Kuře stehno s kůží | |
1 skleničky 1 skleničky uzených hub | Hřib čerstvý | |
1 sklenička 1 sklenička cuketového leča | Zelenina směs sterilovaná | 200 g |
1 1 krájená cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
4-5 stroužků 4-5 stroužků posekaného česneku | Česnek čerstvý | 31.5 g |
5 kuliček 5 kuliček drceného nového koření | Nové koření | |
10 kuliček 10 kuliček drceného celého pepře | Pepř černý | |
5 lístků 5 lístků šalvěje přeslenité | Šalvěj čerstvá | |
1-2 dl 1-2 dl vývaru (vody) | Vývar hovězí | 150 ml |
sůl | Sůl mořská | |
2 PL 2 PL sádla | Sádlo vepřové | 30 g |