Nutriční hodnoty (Vepřové v hrubozrnné hořčici s bramboráčky)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
| Energie | 222 kJ / 53 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 3,33 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 3,33 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
| Tuky | 3,67 g |
| – nasycené | 2,33 g |
| – nenasycené | 1,33 g |
| –– mononenasycené | 0,33 g |
| –– polynenasycené | 1,00 g |
| ––– omega 3 | 0,17 g |
| Vláknina | 0,00 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 8 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 1,67 g |
| – cukry | 0,00 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| vepřové maso | Vepřová kýta | |
| hrubozrnná hořčice | Hořčice hrubozrnná | |
| pepř | Pepř černý | |
| sůl | Sůl mořská | |
| 0,5 l 0,5 l vývaru | Vývar hovězí | 500 ml |
| hladká mouka | Mouka pšeničná hladká | |
| voda | Voda | |
| salát | Salát hlávkový čerstvý | |
| červená paprika | Paprika červená čerstvá | |
| hrášek | Hrášek zelený | |
| kukuřice | Kukuřice sterilovaná | |
| olej | Olej řepkový | |
| ocet | Ocet lihový | |
| cukr | Cukr bílý | |
| cibule | Cibule čerstvá |