Nutriční hodnoty (Křupavé bramborové šišky se zelím a slaninovou cibulkou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 9 850 kJ / 2 354 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 57,16 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 12,18 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 44,98 g |
| Tuky | 95,78 g |
| – nasycené | 43,68 g |
| – nenasycené | 47,41 g |
| –– mononenasycené | 39,18 g |
| –– polynenasycené | 8,23 g |
| ––– omega 3 | 0,18 g |
| Vláknina | 36,80 g |
| Cholesterol | 329 mg |
| Sodík | 5,74 g |
| Sůl | 14,21 g |
| Sacharidy | 298,70 g |
| – cukry | 32,70 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 500 g 500 g uvařených studených brambor | Brambor zimní | 500 g |
| 1 1 vejce | Vejce slepičí | 70 g |
| 100 g 100 g krupice | Krupice pšeničná hrubá | 100 g |
| 150 g 150 g hrubé mouky | Mouka pšeničná hrubá | 150 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| sušená petrželka | Petržel nať sušená | |
| sádlo na opečení | Sádlo vepřové | |
| 500 g 500 g kysaného zelí | Zelí bílé kvašené | 500 g |
| 1 1 větší cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| 100 g 100 g slaniny | Špek | 100 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| cukr | Cukr bílý | |
| pepř | Pepř černý | |
| 1 1 brambor nastrouhaný na jemno | Brambor zimní | 50 g |