Nutriční hodnoty (Mangoldová ( špenátová ) polévka s tofu)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 3 010 kJ / 719 kcal  | 
|---|---|
| Bílkoviny | 47,04 g | 
| – z toho živočišné bílkoviny | 23,80 g | 
| – z toho rostlinné bílkoviny | 23,24 g | 
| Tuky | 13,80 g | 
| – nasycené | 7,60 g | 
| – nenasycené | 4,68 g | 
| –– mononenasycené | 2,83 g | 
| –– polynenasycené | 1,85 g | 
| ––– omega 3 | 1,08 g | 
| Vláknina | 24,24 g | 
| Cholesterol | 42 mg | 
| Sodík | 743 mg | 
| Sůl | 0,70 g | 
| Sacharidy | 92,00 g | 
| – cukry | 46,42 g | 
| ––– laktóza | 34,30 g | 
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství | 
|---|---|---|
| 500 g 500 g mangoldu ( nebo špenátu ) | Mangold | 500 g | 
| 1 1 bazalkové tofu | Tofu bylinkové | |
| 1 1 brambor | Brambor zimní | 50 g | 
| asi 700 ml 700 ml mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 700 ml | 
| 1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g | 
| 3 stroužky 3 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 21 g | 
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý | |
| olej | Olej řepkový |