Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Domácí bramborové šišky s houbami a brokolicí)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 5

Energie11 449 kJ /
2 736 kcal
Bílkoviny85,35 g
– z toho živočišné bílkoviny27,02 g
– z toho rostlinné bílkoviny58,33 g
Tuky70,87 g
– nasycené39,68 g
– nenasycené23,06 g
–– mononenasycené19,48 g
–– polynenasycené3,59 g
––– omega 30,64 g
Vláknina66,88 g
Cholesterol 569 mg
Sodík 3,67 g
Sůl8,82 g
Sacharidy376,67 g
– cukry45,68 g
––– laktóza19,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 kg 1 kg brambor vařených ve slupce Brambor zimní 1000 g
120 g 120 g hrubé mouky Mouka pšeničná hrubá 120 g
100 g 100 g krupice Krupice pšeničná hrubá 100 g
1-2 1-2 vejce Vejce slepičí 105 g
1 lžička 1 lžička soli Sůl mořská 8 g
500 g 500 g hub (směs) Hřib čerstvý 500 g
2 ks 2 ks cibule Cibule čerstvá 138 g
2 kelímky 2 kelímky 30% smetany Smetana kravská sladká 12% 500 ml
2 dcl 2 dcl bílého vína Víno bílé suché 200 ml
sůl Sůl mořská
pepř Pepř černý
polévkové koření ( může být Podravka, houbové koření ) Polévkové koření tekuté
tuk na smažení Olej řepkový
pár růžiček růžiček brokolice Brokolice čerstvá
parmazán Parmezán

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.