Hovězí přední na divoko
Divokým kořením ochucené hovězí maso je dušené na cibuli a česneku s rajským protlakem, s trochou portského vína. Podáváme ho se smetanou zjemněnými mačkanými brambory s jarní cibulkou.
Suroviny pro 4 porce
4 porce
Nutriční hodnoty
Energie | 8 294 kJ / 1 982 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 130,00 g |
Tuky | 82,86 g |
Vláknina | 23,62 g |
Cholesterol | 307 mg |
Sodík | 4,79 g |
Sůl | 12,02 g |
Sacharidy | 144,21 g |
Postup přípravy
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
29. 10. 2023 14:07
Vynikající. Zařazeno do jídelníčku
29. 5. 2021 19:42
Bylo to vynikající , dělala jsem v pomalém hrnci 5 hodin, maso se jen rozplývalo...., děkuji za recept, určitě budu ještě dělat
25. 6. 2020 19:45
Vynikající jídlo ... jak hovězí, tak ty smetanové brambory (o kterých slyším poprvé) ... vůně po celém domě, vyvážená chuť . A moc jsme si všichni pochutnali. Doporučuji k uvaření, pochutnáte si. ... Děkuji za recept.
16. 9. 2016 23:30
Znám, dělám a je to skvělé jídlo
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Rychlá pizza z tortill
Přidáno před 4 hodinami
Domácí ovocné přírodní bubble tea
Přidáno před 17 hodinami
Makovec bez mouky s kysanou smetanou
Přidáno 26. 4. 2024 11:33
Strouhaný koláč s jablky
Přidáno 26. 4. 2024 11:10
Vepřové kotlety na zelenině a houbách
Přidáno 26. 4. 2024 10:25
Sýrový chléb
Přidáno 26. 4. 2024 09:32
Právě bylo uvařeno:
Skořicový pletenec (Estonský kringel)
katkalepkova24 uvařila před 30 minutami
Tvarohová bábovka
Petra2021 uvařila před 1 hodinou
Kuře na paprice (i pro začátečníky)
8181bartova uvařila před 1 hodinou
Pikantni houbový guláš
imzlin@seznam.cz uvařila před 1 hodinou
Tvarohový koláč s jablky a skořicovou vůní
laubice uvařila před 2 hodinami
Dršťková polévka
pazderka83 uvařil před 4 hodinami
Pappardelle s krůtím masem a zeleninou
Ter88ka uvařila před 5 hodinami
Nejlepší koblihy, jaké znám
Sarinaa uvařila před 5 hodinami
Brokolicové placičky
HanLen uvařil před 8 hodinami
Sachr dort z jablek
marie.ledlova@email.cz uvařil před 13 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Křupavý bramborák pro líné kuchaře patří do trouby: Odpadá loupání a strouhání brambor, oleje úplně stačí lžička
Zvážili jsme, kolik masa vám doma zbyde po vykostění: Z kuřete půlka, z bůčku jen třetina, ale dobře jsou na tom ryby!
Jak vybrat hovězí zadní maso. Co se hodí na tatarský biftek a co na minutky
Další recepty
Tématické fráze: hovězí predni recepty hovězí přední hovezi predni recept hovezi na divoko recepty přední hovězí maso recepty hovězí přední hovězí maso přední recepty hovězí na divoko pro pamětníky recept hovezi přední recept na hovězí přední predni hovězí přední hovězí recepty recepty na predni hovězí maso přední hovězí recept recepty z předního hovězího hovězí maso přední recepty z předního hovězího masa recepty na hovězí přední hovězí maso přední - recepty hovězí maso na divoko
Suroviny: přední hovězí, cibule, česnek, olej, bujón hovězí, koření divočina, medovina, sůl mořská, kmín celý, protlak rajčatový, brambory, sůl mořská, kmín celý, cibulka jarní, smetana zakysaná, máslo
Hovězí přední na divoko
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/qkX2
4 názory