Nutriční hodnoty (Koláč na plech)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 17 207 kJ / 4 113 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 71,61 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 21,61 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 50,00 g |
| Tuky | 140,75 g |
| – nasycené | 22,14 g |
| – nenasycené | 112,55 g |
| –– mononenasycené | 95,35 g |
| –– polynenasycené | 17,20 g |
| ––– omega 3 | 0,19 g |
| Vláknina | 15,00 g |
| Cholesterol | 526 mg |
| Sodík | 379 mg |
| Sůl | 1,51 g |
| Sacharidy | 632,38 g |
| – cukry | 266,13 g |
| ––– laktóza | 6,13 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 2 hrnky 2 hrnky polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 500 g |
| 1 hrnek 1 hrnek cukru krupice | Cukr bílý | 250 g |
| 1/2 hrnku 1/2 hrnku olivového oleje | Olej olivový | 125 ml |
| 1/2 hrnku 1/2 hrnku mléka plnotučného | Mléko kravské polotučné 1,5% | 125 ml |
| 2 2 vejce | Vejce slepičí | 140 g |
| 1 1 kypřicí prášek do pečiva | Kypřící prášek | |
| 1 1 vanilkový cukr | Cukr vanilkový | |
| 250 g 250 g měkkého tvarohu | Tvaroh polotučný | 250 g |
| 300 g 300 g ovoce (jahody, ostružiny, rybíz, třešně) | Jahody čerstvé | 300 g |