Nutriční hodnoty (Srnčí kýta se šípkovou omáčkou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 5
Energie | 11 154 kJ / 2 666 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 311,07 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 307,42 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 3,66 g |
Tuky | 138,51 g |
– nasycené | 68,00 g |
– nenasycené | 67,58 g |
–– mononenasycené | 55,39 g |
–– polynenasycené | 12,19 g |
––– omega 3 | 0,48 g |
Vláknina | 15,33 g |
Cholesterol | 810 mg |
Sodík | 3,61 g |
Sůl | 8,92 g |
Sacharidy | 37,29 g |
– cukry | 22,96 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1,5 kg 1,5 kg srnčí kýty | Srnec kýta | 1500 g |
15 dkg 15 dkg uzeného špeku | Špek | 150 g |
1 litr 1 litr vývaru ze srnčího ořezu a kostí | Vývar srnčí | 1000 ml |
1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
1 1 mrkev | Mrkev čerstvá | 50 g |
1/4 1/4 celeru | Celer bulva čerstvá | 135 g |
2 lžíce 2 lžíce šípkové marmelády | Marmeláda šípková | 30 g |
1/2 litru 1/2 litru šipkového protlaku | Šípkové pyré | |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý | |
nové koření | Nové koření | |
jalovec | Jalovec sušený | |
vepřové sádlo | Sádlo vepřové | |
máslo | Máslo kravské | |
hladká mouka | Mouka pšeničná hladká |