Nutriční hodnoty (Fazolkový salát se žampiony)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 1 817 kJ / 434 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 13,84 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 13,84 g |
| Tuky | 24,26 g |
| – nasycené | 2,21 g |
| – nenasycené | 21,02 g |
| –– mononenasycené | 14,51 g |
| –– polynenasycené | 6,50 g |
| ––– omega 3 | 1,80 g |
| Vláknina | 25,88 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 47 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 27,20 g |
| – cukry | 20,50 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 300 g 300 g fazolek | Fazolky čerstvé | 300 g |
| 200 g 200 g žampionů | Žampion čerstvý | 200 g |
| 3 3 rajčata | Rajče červené čerstvé | 180 g |
| 2 2 jarní cibulky | Cibulka jarní čerstvá | |
| 1 lžička 1 lžička vinného octa | Ocet vinný bílý | 5 ml |
| 2 lžice 2 lžice oleje | Olej řepkový | 22 ml |
| mletý pepř | Pepř černý mletý | |
| kopr | Kopr nať čerstvý | |
| sůl | Sůl mořská |