Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Krkovičkové závitky se zeleninou z papiňáku)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie6 813 kJ /
1 628 kcal
Bílkoviny89,49 g
– z toho živočišné bílkoviny61,07 g
– z toho rostlinné bílkoviny28,42 g
Tuky85,40 g
– nasycené24,09 g
– nenasycené47,61 g
–– mononenasycené36,49 g
–– polynenasycené11,12 g
––– omega 30,89 g
Vláknina53,65 g
Cholesterol 234 mg
Sodík 3,69 g
Sůl8,74 g
Sacharidy111,38 g
– cukry34,33 g
––– laktóza0,08 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
4 4 silnější plátky krkovice (700 g) Vepřová krkovice
8 plátků 8 plátků šunky (130 g) Šunka vepřová vařená 160 g
3 3 kedlubny (700 g) Kedluben čerstvý 540 g
1 1 velká mrkev Mrkev čerstvá 50 g
1 1 velká cibule Cibule čerstvá 70 g
200 g 200 g uzeného domácího boku (můžeme nahradit anglickou slaninou) Vepřový bok uzený 200 g
200 ml 200 ml vody Voda 200 ml
4 4 lžičky hrubozrnné hořčice (na každý plátek 1 lžičku) Hořčice hrubozrnná
2 lžíce 2 lžíce hrubozrnné hořčice do hotové šťávy Hořčice hrubozrnná 30 g
2 lžíce 2 lžíce nasekaných čerstvých bylinek Petržel nať čerstvá 30 g
3 3 prolisované stroužky česneku Česnek čerstvý 210 g
1 plátek 1 plátek másla 1 cm silný Máslo kravské 10 g
mletý pepř Pepř černý mletý
sůl Sůl mořská
nit na upevnění závitků

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.