Nutriční hodnoty (Dušené vepřové - variace na buta no kakuni)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 894 kJ / 931 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 131,16 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 126,30 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 4,86 g |
Tuky | 34,25 g |
– nasycené | 11,86 g |
– nenasycené | 17,26 g |
–– mononenasycené | 14,16 g |
–– polynenasycené | 3,10 g |
––– omega 3 | 0,08 g |
Vláknina | 2,94 g |
Cholesterol | 269 mg |
Sodík | 3,73 g |
Sůl | 8,40 g |
Sacharidy | 24,15 g |
– cukry | 11,07 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
600 g 600 g vepřového masa - měla jsem krkovici, ideální je libový bůček | Vepřová kýta | 600 g |
1 lžíce 1 lžíce sádla | Sádlo vepřové | 15 g |
3 3 jarní cibulky | Cibulka jarní čerstvá | |
3 cm 3 cm zázvoru | Zázvor sušený | |
3 stroužky 3 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 21 g |
2 lžičky 2 lžičky hnědého cukru | Cukr třtinový | 10 g |
špetka špetka mletého badyánu (nemusí být) | Badyán | |
3 lžíce 3 lžíce sojové omáčky | Sójová omáčka Tamari | 45 ml |
1 lžíce 1 lžíce rybí omáčky | Rybí omáčka | 15 ml |
2 lžíce 2 lžíce jablečného octa | Ocet jablečný | 30 ml |