Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Dušené vepřové - variace na buta no kakuni)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie3 894 kJ /
931 kcal
Bílkoviny131,16 g
– z toho živočišné bílkoviny126,30 g
– z toho rostlinné bílkoviny4,86 g
Tuky34,25 g
– nasycené11,86 g
– nenasycené17,26 g
–– mononenasycené14,16 g
–– polynenasycené3,10 g
––– omega 30,08 g
Vláknina2,94 g
Cholesterol 269 mg
Sodík 3,73 g
Sůl8,40 g
Sacharidy24,15 g
– cukry11,07 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
600 g 600 g vepřového masa - měla jsem krkovici, ideální je libový bůček Vepřová kýta 600 g
1 lžíce 1 lžíce sádla Sádlo vepřové 15 g
3 3 jarní cibulky Cibulka jarní čerstvá
3 cm 3 cm zázvoru Zázvor sušený
3 stroužky 3 stroužky česneku Česnek čerstvý 21 g
2 lžičky 2 lžičky hnědého cukru Cukr třtinový 10 g
špetka špetka mletého badyánu (nemusí být) Badyán
3 lžíce 3 lžíce sojové omáčky Sójová omáčka Tamari 45 ml
1 lžíce 1 lžíce rybí omáčky Rybí omáčka 15 ml
2 lžíce 2 lžíce jablečného octa Ocet jablečný 30 ml

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.