Nutriční hodnoty (Vepřová roláda)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 8
| Energie | 9 942 kJ / 2 376 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 173,26 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 170,11 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 3,15 g |
| Tuky | 177,96 g |
| – nasycené | 64,80 g |
| – nenasycené | 86,79 g |
| –– mononenasycené | 70,90 g |
| –– polynenasycené | 15,90 g |
| ––– omega 3 | 0,68 g |
| Vláknina | 7,20 g |
| Cholesterol | 948 mg |
| Sodík | 2,22 g |
| Sůl | 5,17 g |
| Sacharidy | 16,80 g |
| – cukry | 13,56 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 750 g 750 g krkovičky | Vepřová krkovice | 750 g |
| 100 g 100 g anglické slaniny | Anglická slanina | 100 g |
| 2 2 vejce | Vejce slepičí | 140 g |
| 4 4 cherry rajčátka | Rajčata cherry | 120 g |
| 1 1 paprika červená | Paprika červená čerstvá | 150 g |
| 1 plechovka 1 plechovka sterilovaného hrášku | Hrášek zelený sterilovaný | |
| 1 hrst 1 hrst hub | Hřib čerstvý | |
| hořčice | Hořčice plnotučná | |
| sterilované chilli papričky | Chilli paprička sterilovaná | |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý |