Nutriční hodnoty (Bezlepková ořechová bábovka)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 8
| Energie | 22 223 kJ / 5 311 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 103,80 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 44,80 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 59,00 g |
| Tuky | 304,04 g |
| – nasycené | 124,75 g |
| – nenasycené | 150,26 g |
| –– mononenasycené | 73,46 g |
| –– polynenasycené | 76,80 g |
| ––– omega 3 | 11,99 g |
| Vláknina | 33,50 g |
| Cholesterol | 1,59 g |
| Sodík | 561 mg |
| Sůl | 1,56 g |
| Sacharidy | 523,23 g |
| – cukry | 223,10 g |
| ––– laktóza | 13,85 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 5 5 žloutků | Vaječný žloutek | 115 g |
| 20 dkg 20 dkg cukru | Cukr bílý | 200 g |
| 20 dkg 20 dkg másla | Máslo kravské | 200 g |
| 15 dkg 15 dkg mletých ořechů | Vlašské ořechy mleté | 150 g |
| 35 dkg 35 dkg pohankové mouky | Mouka pohanková | 350 g |
| 1/4 l 1/4 l mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 250 ml |
| 1/2 1/2 prášku do pečiva | Kypřící prášek | 6 g |
| 5 5 bílků (vyšlehat na sníh) | Vaječný bílek | 165 g |