Nutriční hodnoty (Hoisin krevety s rýží)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
| Energie | 478 kJ / 114 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 0,93 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 0,93 g |
| Tuky | 10,48 g |
| – nasycené | 1,43 g |
| – nenasycené | 9,02 g |
| –– mononenasycené | 7,81 g |
| –– polynenasycené | 1,21 g |
| ––– omega 3 | 0,01 g |
| Vláknina | 0,00 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 885 mg |
| Sůl | 2,10 g |
| Sacharidy | 1,72 g |
| – cukry | 0,08 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 10 10 krevet (počet 5 ks na osobu) | Krevety loupané | |
| 3 lžíce 3 lžíce omáčky hoisin | Sójová omáčka Tamari | |
| 1 lžíce 1 lžíce sójové omáčky tmavé | Sójová omáčka Tamari | 15 ml |
| 1 lžíce 1 lžíce rýžového vína | Rýžové víno | 15 ml |
| sůl, pepř | Pepř černý | |
| 1 lžíce 1 lžíce olivového oleje | Olej olivový | 11 ml |
| sezamová semínka | Sezam loupaný | |
| stonek stonek jarní cibulky | Cibulka jarní čerstvá | |
| 1 ks 1 ks papričky | ||
| vařená rýže k podávání | Rýže bílá |