Nutriční hodnoty (Kachna s křenovo - jablečným zelím)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 1 428 kJ / 341 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 2,48 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,60 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 1,88 g |
| Tuky | 30,05 g |
| – nasycené | 14,50 g |
| – nenasycené | 15,19 g |
| –– mononenasycené | 12,07 g |
| –– polynenasycené | 3,12 g |
| ––– omega 3 | 0,03 g |
| Vláknina | 5,82 g |
| Cholesterol | 27 mg |
| Sodík | 204 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 13,50 g |
| – cukry | 6,72 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| půlka půlka kachny | Kachna | |
| kysané zelí | Zelí bílé kvašené | |
| 1 1 velká cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| 3 PL 3 PL jablečného křenu | Křen čerstvý | 45 g |
| celý + drcený kmín | Kmín mletý | |
| bobkový list | Bobkový list sušený | |
| černé pivo | Pivo tmavé 10ᵒ | |
| cukr | Cukr bílý | |
| sůl | Sůl mořská | |
| 2 PL 2 PL sádla | Sádlo vepřové | 30 g |