Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Celozrnné muffiny s datlemi)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie4 541 kJ /
1 085 kcal
Bílkoviny39,45 g
– z toho živočišné bílkoviny22,69 g
– z toho rostlinné bílkoviny16,76 g
Tuky21,89 g
– nasycené5,05 g
– nenasycené10,17 g
–– mononenasycené6,40 g
–– polynenasycené3,77 g
––– omega 30,24 g
Vláknina31,15 g
Cholesterol 528 mg
Sodík 291 mg
Sůl0,59 g
Sacharidy167,23 g
– cukry40,63 g
––– laktóza4,67 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
30 g 30 g sušených datlí Datle sušené s peckou 30 g
2 2 vejce Vejce slepičí 140 g
100 g 100 g bílého jogurtu Jogurt kravský bílý 1,5% 100 ml
60 g 60 g banánu Banán čerstvý 60 g
20-30 g 20-30 g tekutého medu Med nepasterovaný 25 g
nastrouhaná kůra ze 1/4 nastrouhaná kůra ze 1/4 citronu Citrón čerstvý 22.5 g
50 g 50 g mrkve Mrkev čerstvá 50 g
170 g 170 g špaldové celozrnné mouky Mouka špaldová celozrnná hladká 170 g
1 špetka 1 špetka jedlé sody Jedlá soda
1 1 měkký polotučný tvaroh Tvaroh polotučný
med (nebo přírodní sirup) Med nepasterovaný
marcipán Marcipán
potravinářská barviva E154 - Hněď FK ( CI potravinářská hněď 1 )

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.