Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Kuřecí ragú s pórkem, fazolemi a kukuřicí)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 3

Energie1 935 kJ /
462 kcal
Bílkoviny95,18 g
– z toho živočišné bílkoviny94,20 g
– z toho rostlinné bílkoviny0,98 g
Tuky5,50 g
– nasycené1,98 g
– nenasycené2,87 g
–– mononenasycené1,68 g
–– polynenasycené1,19 g
––– omega 30,83 g
Vláknina4,20 g
Cholesterol 220 mg
Sodík 326 mg
Sůl0,79 g
Sacharidy7,15 g
– cukry4,35 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
400 g 400 g kuřecího masa (stehenní řízky) Kuře prso 400 g
1 1 cibule Cibule čerstvá 70 g
1 1 pórek Pórek čerstvý
1-2 lžičky 1-2 lžičky chilli pasty Chilli omáčka 7.5 ml
200 ml 200 ml drůbežího vývaru Vývar kuřecí 200 ml
tymián Tymián sušený
1 1 konzerva červených fazolí s kukuřicí v tomatové omáčce Fazole červená ledvina sterilované
sůl Sůl mořská
olej Olej řepkový

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.