Nutriční hodnoty (Kuřecí ragú s pórkem, fazolemi a kukuřicí)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 3
Energie | 1 935 kJ / 462 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 95,18 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 94,20 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,98 g |
Tuky | 5,50 g |
– nasycené | 1,98 g |
– nenasycené | 2,87 g |
–– mononenasycené | 1,68 g |
–– polynenasycené | 1,19 g |
––– omega 3 | 0,83 g |
Vláknina | 4,20 g |
Cholesterol | 220 mg |
Sodík | 326 mg |
Sůl | 0,79 g |
Sacharidy | 7,15 g |
– cukry | 4,35 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
400 g 400 g kuřecího masa (stehenní řízky) | Kuře prso | 400 g |
1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
1 1 pórek | Pórek čerstvý | |
1-2 lžičky 1-2 lžičky chilli pasty | Chilli omáčka | 7.5 ml |
200 ml 200 ml drůbežího vývaru | Vývar kuřecí | 200 ml |
tymián | Tymián sušený | |
1 1 konzerva červených fazolí s kukuřicí v tomatové omáčce | Fazole červená ledvina sterilované | |
sůl | Sůl mořská | |
olej | Olej řepkový |