Nutriční hodnoty (Rampušácká vepřová mňamka)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 574 kJ / 137 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 3,92 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 3,92 g |
| Tuky | 0,67 g |
| – nasycené | 0,22 g |
| – nenasycené | 0,22 g |
| –– mononenasycené | 0,11 g |
| –– polynenasycené | 0,11 g |
| ––– omega 3 | 0,00 g |
| Vláknina | 16,80 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 22 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 25,20 g |
| – cukry | 16,80 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 4 plátky 4 plátky z kotlety nebo kýty (vepřové) | Vepřová kotleta bez kosti | |
| 4 plátky 4 plátky anglické slaniny | Anglická slanina | |
| 8 plátků 8 plátků salámu | Polosuchý salám | |
| 4 4 velké cibule | Cibule čerstvá | 280 g |
| 2 2 zelené papriky | Paprika zelená čerstvá | |
| pepř | Pepř černý | |
| sůl | Sůl mořská | |
| mletá paprika | Paprika červená sušená | |
| hořčice | Hořčice plnotučná | |
| kečup | Kečup sladký | |
| olej | Olej řepkový |