Nutriční hodnoty (Plněné bavorské klobásy)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 1 705 kJ / 408 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 19,77 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 17,67 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 2,11 g |
| Tuky | 29,67 g |
| – nasycené | 18,44 g |
| – nenasycené | 10,49 g |
| –– mononenasycené | 9,40 g |
| –– polynenasycené | 1,09 g |
| ––– omega 3 | 0,16 g |
| Vláknina | 5,18 g |
| Cholesterol | 101 mg |
| Sodík | 774 mg |
| Sůl | 1,91 g |
| Sacharidy | 13,96 g |
| – cukry | 11,18 g |
| ––– laktóza | 5,86 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 5 5 bavorských klobás | Klobása | |
| 1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| 1 lžice 1 lžice másla | Máslo kravské | 10 g |
| 1 lžíce 1 lžíce nasekané petrželky | Petržel nať čerstvá | 15 g |
| 1 lžíce 1 lžíce nasekané pažitky | Pažitka čerstvá | 15 g |
| 2 lžíce 2 lžíce creme fraiche | Creme fraiche 33% | 30 ml |
| 75 g 75 g strouhaného sýra | Sýr kravský tvrdý 30% | 75 g |
| pepř, sůl | Sůl mořská | |
| 5 plátků 5 plátků slaniny | Špek |