Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Plněné bavorské klobásy)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie1 705 kJ /
408 kcal
Bílkoviny19,77 g
– z toho živočišné bílkoviny17,67 g
– z toho rostlinné bílkoviny2,11 g
Tuky29,67 g
– nasycené18,44 g
– nenasycené10,49 g
–– mononenasycené9,40 g
–– polynenasycené1,09 g
––– omega 30,16 g
Vláknina5,18 g
Cholesterol 101 mg
Sodík 774 mg
Sůl1,91 g
Sacharidy13,96 g
– cukry11,18 g
––– laktóza5,86 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
5 5 bavorských klobás Klobása
1 1 cibule Cibule čerstvá 70 g
1 lžice 1 lžice másla Máslo kravské 10 g
1 lžíce 1 lžíce nasekané petrželky Petržel nať čerstvá 15 g
1 lžíce 1 lžíce nasekané pažitky Pažitka čerstvá 15 g
2 lžíce 2 lžíce creme fraiche Creme fraiche 33% 30 ml
75 g 75 g strouhaného sýra Sýr kravský tvrdý 30% 75 g
pepř, sůl Sůl mořská
5 plátků 5 plátků slaniny Špek

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.