Nutriční hodnoty (Plněné bavorské klobásy)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 705 kJ / 408 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 19,77 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 17,67 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 2,11 g |
Tuky | 29,67 g |
– nasycené | 18,44 g |
– nenasycené | 10,49 g |
–– mononenasycené | 9,40 g |
–– polynenasycené | 1,09 g |
––– omega 3 | 0,16 g |
Vláknina | 5,18 g |
Cholesterol | 101 mg |
Sodík | 774 mg |
Sůl | 1,91 g |
Sacharidy | 13,96 g |
– cukry | 11,18 g |
––– laktóza | 5,86 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
5 5 bavorských klobás | Klobása | |
1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
1 lžice 1 lžice másla | Máslo kravské | 10 g |
1 lžíce 1 lžíce nasekané petrželky | Petržel nať čerstvá | 15 g |
1 lžíce 1 lžíce nasekané pažitky | Pažitka čerstvá | 15 g |
2 lžíce 2 lžíce creme fraiche | Creme fraiche 33% | 30 ml |
75 g 75 g strouhaného sýra | Sýr kravský tvrdý 30% | 75 g |
pepř, sůl | Sůl mořská | |
5 plátků 5 plátků slaniny | Špek |