Nutriční hodnoty (Řezy z majolky s ovocným krémem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 13 514 kJ / 3 230 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 52,55 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 34,72 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 17,83 g |
| Tuky | 187,69 g |
| – nasycené | 36,37 g |
| – nenasycené | 133,56 g |
| –– mononenasycené | 66,98 g |
| –– polynenasycené | 66,58 g |
| ––– omega 3 | 2,40 g |
| Vláknina | 11,46 g |
| Cholesterol | 1,17 g |
| Sodík | 1,41 g |
| Sůl | 3,70 g |
| Sacharidy | 326,96 g |
| – cukry | 225,14 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 4 4 vejce | Vejce slepičí | 280 g |
| 6 lžic 6 lžic cukru | Cukr bílý | 150 g |
| 12 lžic 12 lžic polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 132 g |
| 100 g 100 g majolky (3 vrchovaté lžíce) | Majonéza | 100 g |
| 0,5 0,5 prášku do pečiva | Kypřící prášek | 6 g |
| 125 g 125 g Hery (másla) | Margarín | 125 g |
| 2 lžíce 2 lžíce moučkového cukru | Cukr bílý | 50 g |
| 1/2 1/2 pudinkového prášku | Puding v prášku | |
| 250-500 g 250-500 g ovoce (maliny jahody) | Jahody čerstvé | 375 g |