Nutriční hodnoty (Vepřová panenka s vínem a medvědím česnekem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 628 kJ / 150 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 0,27 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,07 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,20 g |
Tuky | 8,20 g |
– nasycené | 5,30 g |
– nenasycené | 2,80 g |
–– mononenasycené | 2,60 g |
–– polynenasycené | 0,20 g |
––– omega 3 | 0,03 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 26 mg |
Sodík | 3 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 3,08 g |
– cukry | 0,48 g |
––– laktóza | 0,08 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 1 vepřová panenka (600-800 g) | Vepřová panenka | |
1 1 větší svazek medvědího česneku | Česnek medvědí čerstvý | |
100 ml 100 ml suchého červeného vína | Víno červené suché | 100 ml |
olivový olej (podle potřeby) | Olej olivový | |
1-2 lžíce 1-2 lžíce másla | Máslo kravské | 15 g |
sůl | Sůl mořská | |
čerstvě mletý pepř čtyř barev | Pepř barevný |