Nutriční hodnoty (Vepřová panenka s vínem a medvědím česnekem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 628 kJ / 150 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 0,27 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,07 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 0,20 g |
| Tuky | 8,20 g |
| – nasycené | 5,30 g |
| – nenasycené | 2,80 g |
| –– mononenasycené | 2,60 g |
| –– polynenasycené | 0,20 g |
| ––– omega 3 | 0,03 g |
| Vláknina | 0,00 g |
| Cholesterol | 26 mg |
| Sodík | 3 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 3,08 g |
| – cukry | 0,48 g |
| ––– laktóza | 0,08 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1 1 vepřová panenka (600-800 g) | Vepřová panenka | |
| 1 1 větší svazek medvědího česneku | Česnek medvědí čerstvý | |
| 100 ml 100 ml suchého červeného vína | Víno červené suché | 100 ml |
| olivový olej (podle potřeby) | Olej olivový | |
| 1-2 lžíce 1-2 lžíce másla | Máslo kravské | 15 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| čerstvě mletý pepř čtyř barev | Pepř barevný |