Nutriční hodnoty (Pikantní krkovička v bylinkové hořčici)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
| Energie | 807 kJ / 193 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 1,98 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,30 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 1,68 g |
| Tuky | 17,89 g |
| – nasycené | 7,52 g |
| – nenasycené | 10,22 g |
| –– mononenasycené | 7,80 g |
| –– polynenasycené | 2,42 g |
| ––– omega 3 | 0,17 g |
| Vláknina | 2,07 g |
| Cholesterol | 14 mg |
| Sodík | 362 mg |
| Sůl | 0,90 g |
| Sacharidy | 5,55 g |
| – cukry | 0,21 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 2 2 hrubší plátky krkovice | Vepřová krkovice | |
| 1 lžíce 1 lžíce rozpuštěného teplého sádla | Sádlo vepřové | 15 g |
| 1 lžíce 1 lžíce dijonské hořčice | Hořčice dijonská | 15 g |
| rozmarýn | Rozmarýn sušený | |
| tymián | Tymián sušený | |
| petrželka | Petržel nať čerstvá | |
| 2 lístky 2 lístky máty (jen na ovonění) | Máta peprná list čerstvá | |
| 1-2 stroužky 1-2 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 10.5 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| mletý pepř | Pepř černý mletý | |
| chilli | Chilli paprička sušená | |
| tuk na opečení (sádlo nebo olej) | Margarín |