Nutriční hodnoty (Pikantní krkovička v bylinkové hořčici)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
Energie | 807 kJ / 193 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 1,98 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,30 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 1,68 g |
Tuky | 17,89 g |
– nasycené | 7,52 g |
– nenasycené | 10,22 g |
–– mononenasycené | 7,80 g |
–– polynenasycené | 2,42 g |
––– omega 3 | 0,17 g |
Vláknina | 2,07 g |
Cholesterol | 14 mg |
Sodík | 362 mg |
Sůl | 0,90 g |
Sacharidy | 5,55 g |
– cukry | 0,21 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
2 2 hrubší plátky krkovice | Vepřová krkovice | |
1 lžíce 1 lžíce rozpuštěného teplého sádla | Sádlo vepřové | 15 g |
1 lžíce 1 lžíce dijonské hořčice | Hořčice dijonská | 15 g |
rozmarýn | Rozmarýn sušený | |
tymián | Tymián sušený | |
petrželka | Petržel nať čerstvá | |
2 lístky 2 lístky máty (jen na ovonění) | Máta peprná list čerstvá | |
1-2 stroužky 1-2 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 10.5 g |
sůl | Sůl mořská | |
mletý pepř | Pepř černý mletý | |
chilli | Chilli paprička sušená | |
tuk na opečení (sádlo nebo olej) | Margarín |