Nutriční hodnoty (Brambory s paprikovými lusky)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 3 351 kJ / 801 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 15,79 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 15,79 g |
| Tuky | 23,27 g |
| – nasycené | 1,65 g |
| – nenasycené | 20,29 g |
| –– mononenasycené | 13,94 g |
| –– polynenasycené | 6,35 g |
| ––– omega 3 | 1,85 g |
| Vláknina | 22,90 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 132 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 121,80 g |
| – cukry | 31,70 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 2 lžíce 2 lžíce oleje | Olej řepkový | 22 ml |
| 500 g 500 g brambor | Brambor zimní | 500 g |
| 1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| 2 2 bílé papriky | Paprika bílá čerstvá | |
| 1 lžička 1 lžička čili koření | Pepř černý | 5 g |
| 300 ml 300 ml rajského protlaku | Protlak rajčatový | 300 g |
| 300 ml 300 ml zeleninového vývaru | Vývar zeleninový | 300 ml |
| sůl, pepř podle chuti | Pepř černý |