Nutriční hodnoty (Zapečené brambory s kuřecím masem a Nivou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 3
| Energie | 4 776 kJ / 1 142 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 145,15 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 138,17 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 6,98 g |
| Tuky | 35,47 g |
| – nasycené | 21,46 g |
| – nenasycené | 12,57 g |
| –– mononenasycené | 10,59 g |
| –– polynenasycené | 1,98 g |
| ––– omega 3 | 1,25 g |
| Vláknina | 10,80 g |
| Cholesterol | 382 mg |
| Sodík | 2,30 g |
| Sůl | 5,70 g |
| Sacharidy | 56,23 g |
| – cukry | 8,53 g |
| ––– laktóza | 1,43 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 6 6 větších brambor | Brambor zimní | 300 g |
| 500 g 500 g kuřecího masa | Kuře prso | 500 g |
| 100 g 100 g Nivy | Niva 50% t. v s. | 100 g |
| 1 1 větší cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý |