Nutriční hodnoty (Vepřové ledvinky s paprikovými lusky a sterilovanou kapií)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
| Energie | 1 201 kJ / 287 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 3,34 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 3,34 g |
| Tuky | 22,72 g |
| – nasycené | 1,63 g |
| – nenasycené | 20,10 g |
| –– mononenasycené | 14,10 g |
| –– polynenasycené | 6,00 g |
| ––– omega 3 | 1,80 g |
| Vláknina | 5,50 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 131 mg |
| Sůl | 0,30 g |
| Sacharidy | 15,70 g |
| – cukry | 8,22 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 3 3 vepřové ledvinky | Ledviny vepřové | |
| 1 1 bílá paprika | Paprika bílá čerstvá | |
| 2 lžíce 2 lžíce sterilované kapie | Paprika červená sterilovaná | 30 g |
| 2 lžíce 2 lžíce oleje | Olej řepkový | 22 ml |
| 1 lžička 1 lžička červené sladké papriky | Paprika červená sušená | 1 g |
| 3 stroužky 3 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 21 g |
| mletý pepř | Pepř černý mletý | |
| sůl (podle chuti) | Sůl mořská |