Nutriční hodnoty (Vepřové ledvinky s paprikovými lusky a sterilovanou kapií)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 201 kJ / 287 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 3,34 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 3,34 g |
Tuky | 22,72 g |
– nasycené | 1,63 g |
– nenasycené | 20,10 g |
–– mononenasycené | 14,10 g |
–– polynenasycené | 6,00 g |
––– omega 3 | 1,80 g |
Vláknina | 5,50 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 131 mg |
Sůl | 0,30 g |
Sacharidy | 15,70 g |
– cukry | 8,22 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
3 kusy 3 kusy vepřových ledvinek | Ledviny vepřové | |
1 kus 1 kus bílé papriky | Paprika bílá čerstvá | 120 g |
2 lžíce 2 lžíce sterilované kapie | Paprika červená sterilovaná | 30 g |
2 lžíce 2 lžíce oleje | Olej řepkový | 22 ml |
1 lžička 1 lžička červené sladké papriky | Paprika červená sušená | 1 g |
3 stroužky 3 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 21 g |
pepř | Pepř černý | |
sůl podle chuti | Sůl mořská |