Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Vepřové ledvinky s paprikovými lusky a sterilovanou kapií)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie1 201 kJ /
287 kcal
Bílkoviny3,34 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny3,34 g
Tuky22,72 g
– nasycené1,63 g
– nenasycené20,10 g
–– mononenasycené14,10 g
–– polynenasycené6,00 g
––– omega 31,80 g
Vláknina5,50 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 131 mg
Sůl0,30 g
Sacharidy15,70 g
– cukry8,22 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
3 kusy 3 kusy vepřových ledvinek Ledviny vepřové
1 kus 1 kus bílé papriky Paprika bílá čerstvá 120 g
2 lžíce 2 lžíce sterilované kapie Paprika červená sterilovaná 30 g
2 lžíce 2 lžíce oleje Olej řepkový 22 ml
1 lžička 1 lžička červené sladké papriky Paprika červená sušená 1 g
3 stroužky 3 stroužky česneku Česnek čerstvý 21 g
pepř Pepř černý
sůl podle chuti Sůl mořská

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.