Nutriční hodnoty (Hovězí plátky pečené v jogurtu)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 1 312 kJ / 314 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 14,77 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 9,87 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 4,90 g |
| Tuky | 10,05 g |
| – nasycené | 4,89 g |
| – nenasycené | 4,68 g |
| –– mononenasycené | 3,47 g |
| –– polynenasycené | 1,21 g |
| ––– omega 3 | 0,19 g |
| Vláknina | 14,01 g |
| Cholesterol | 20 mg |
| Sodík | 472 mg |
| Sůl | 1,03 g |
| Sacharidy | 37,56 g |
| – cukry | 20,85 g |
| ––– laktóza | 8,13 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 2 plátky 2 plátky cca 400 g hovězí kýty | Hovězí kýta | |
| 4 plátky 4 plátky anglické slaniny | Anglická slanina | |
| 200 g 200 g jogurtu | Jogurt kravský bílý 3,5% | 200 ml |
| 1 lžíce 1 lžíce dijonské hořčice | Hořčice dijonská | 15 g |
| 2 2 cibule | Cibule čerstvá | 140 g |
| 3 stroužky 3 stroužky utřeného česneku | Česnek čerstvý | 21 g |
| šťávu z 1/2 šťávu z 1/2 citronu | Citrón čerstvý | 45 g |
| šťávu z 1 šťávu z 1 pomeranče | Pomeranč čerstvý | |
| pálivá paprika podle chuti | Paprika pálivá | |
| mletý kmín | Kmín mletý | |
| 1/2 lžičky 1/2 lžičky cukru | Cukr bílý | 2.5 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý | |
| sádlo nebo máslo na vymazání pekáčku | Sádlo vepřové |