Nutriční hodnoty (Naložený pivní sýr s cibulí)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 2 782 kJ / 665 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 1,96 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 1,96 g |
| Tuky | 66,34 g |
| – nasycené | 4,60 g |
| – nenasycené | 58,85 g |
| –– mononenasycené | 41,64 g |
| –– polynenasycené | 17,22 g |
| ––– omega 3 | 5,41 g |
| Vláknina | 8,40 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 12 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 13,20 g |
| – cukry | 8,40 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 3 3 pivní sýry | Pivní sýr | |
| 2 2 cibule | Cibule čerstvá | 140 g |
| zelené olivy | Olivy čerstvé nezralé | |
| sterilovaná kapie nakrájená na proužky | Paprika červená sterilovaná | |
| zelené olivy | Olivy čerstvé nezralé | |
| čerstvá petrželka | Petržel nať čerstvá | |
| 2 lžíce 2 lžíce octa | Ocet lihový | 30 ml |
| 6 lžic 6 lžic oleje | Olej řepkový | 66 ml |
| 6 lžic 6 lžic vody | Voda | 108 ml |
| černý pepř | Pepř černý | |
| mletý kmín | Kmín mletý | |
| sůl | Sůl mořská |