Nutriční hodnoty (Kedlubnový salát se sýrem a ořechy)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
| Energie | 1 722 kJ / 412 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 14,13 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 5,60 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 8,53 g |
| Tuky | 22,53 g |
| – nasycené | 14,29 g |
| – nenasycené | 6,87 g |
| –– mononenasycené | 6,06 g |
| –– polynenasycené | 0,81 g |
| ––– omega 3 | 0,20 g |
| Vláknina | 14,94 g |
| Cholesterol | 72 mg |
| Sodík | 168 mg |
| Sůl | 0,56 g |
| Sacharidy | 31,81 g |
| – cukry | 26,83 g |
| ––– laktóza | 7,60 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 2 2 mladé kedlubny | Kedluben čerstvý | 360 g |
| 1 malá konzerva 1 malá konzerva kukuřice (210 g) | Kukuřice sterilovaná | |
| 200 g 200 g husté zakysané smetany | Smetana kravská zakysaná 12% | 200 ml |
| 50 50 balkánského sýru (nebo nivy) | Sýr balkánský (50% t. v s.) | |
| 1 1 červená cibule | Cibule červená čerstvá | 69 g |
| 1 hrst 1 hrst vlašských ořechů | Vlašské ořechy | |
| sůl | Sůl mořská | |
| mletý pepř | Pepř černý mletý |