Nutriční hodnoty (Pečený králík s hrubozrnnou hořčicí, paprikou a rajčaty s bramborovo-jablečnou kaší)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 2 094 kJ / 500 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 11,07 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 11,07 g |
| Tuky | 2,24 g |
| – nasycené | 0,49 g |
| – nenasycené | 1,07 g |
| –– mononenasycené | 0,30 g |
| –– polynenasycené | 0,77 g |
| ––– omega 3 | 0,11 g |
| Vláknina | 20,68 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 47 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 99,45 g |
| – cukry | 46,28 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 4 kusy 4 kusy králíka | Králík | |
| 2 2 rajčata | Rajče červené čerstvé | 120 g |
| 1 1 střední žlutá paprika | Paprika žlutá čerstvá | 150 g |
| hrubozrnná hořčice | Hořčice hrubozrnná | |
| 2 stroužky 2 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 14 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| olivový olej | Olej olivový | |
| 6 6 brambor | Brambor zimní | 300 g |
| 2 2 jablka | Jablko čerstvé | 300 g |
| kousek kousek celeru | Celer bulva čerstvá | |
| drcený kmín (špetka) | Kmín mletý | |
| plátek plátek másla | Máslo kravské | |
| mléko dle potřeby | Mléko kravské polotučné 1,5% | |
| okurka | Okurka salátová čerstvá | |
| bylinková sůl | Sůl bylinková | |
| ocet | Ocet lihový | |
| olej pro studenou kuchyni | Olej řepkový |