Nutriční hodnoty (Kapr- Kapřík)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 254 kJ / 61 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 1,92 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 1,92 g |
| Tuky | 0,30 g |
| – nasycené | 0,06 g |
| – nenasycené | 0,16 g |
| –– mononenasycené | 0,04 g |
| –– polynenasycené | 0,12 g |
| ––– omega 3 | 0,00 g |
| Vláknina | 3,88 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 11 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 11,40 g |
| – cukry | 6,28 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| čerstvý kapr | Kapr | |
| koření Kapřík nebo Dědkův kapr-od Samuela | Provensálské koření | |
| sůl | Sůl mořská | |
| máslo | Máslo kravské | |
| 2 stroužky 2 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 14 g |
| 2 2 rajčata | Rajče červené čerstvé | 120 g |
| 2 2 jarní cibulky | Cibulka jarní čerstvá | |
| 2 2 žampiony, nemusí být | ||
| 1/4 1/4 pórku, nemusí být | ||
| hladká mouka | Mouka pšeničná hladká |