Nutriční hodnoty (Japonský rýžový hrnec)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
| Energie | 1 886 kJ / 451 kcal | 
|---|---|
| Bílkoviny | 60,17 g | 
| – z toho živočišné bílkoviny | 58,25 g | 
| – z toho rostlinné bílkoviny | 1,92 g | 
| Tuky | 19,06 g | 
| – nasycené | 1,82 g | 
| – nenasycené | 16,11 g | 
| –– mononenasycené | 11,35 g | 
| –– polynenasycené | 4,77 g | 
| ––– omega 3 | 1,83 g | 
| Vláknina | 0,12 g | 
| Cholesterol | 138 mg | 
| Sodík | 1,91 g | 
| Sůl | 4,55 g | 
| Sacharidy | 9,60 g | 
| – cukry | 7,20 g | 
| ––– laktóza | 0,00 g | 
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství | 
|---|---|---|
| 250 g 250 g kuřecích prsíček (krůtích prsíček) | Kuře prso | 250 g | 
| 4 4 jarní cibulky | Cibulka jarní čerstvá | |
| kousek kousek zázvoru (1 cm) | Zázvor sušený | |
| 1,5 lžíce 1,5 lžíce oleje | Olej řepkový | 16.5 ml | 
| 2 PL 2 PL sójové omáčky Tamari | Sójová omáčka Tamari | 30 ml | 
| 4 lžíce 4 lžíce pomerančového džusu nebo šťávy | Džus pomerančový | 60 ml | 
| 2 špetky 2 špetky cukru | Cukr bílý | |
| rýže jako příloha | Rýže bílá | 
 
	