Nutriční hodnoty (Kapustový salát se slaninou, nivou a cizrnou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 12 310 kJ / 2 942 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 89,24 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 30,20 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 59,04 g |
| Tuky | 206,53 g |
| – nasycené | 82,71 g |
| – nenasycené | 121,07 g |
| –– mononenasycené | 98,17 g |
| –– polynenasycené | 22,90 g |
| ––– omega 3 | 0,97 g |
| Vláknina | 104,24 g |
| Cholesterol | 212 mg |
| Sodík | 4,58 g |
| Sůl | 11,21 g |
| Sacharidy | 129,50 g |
| – cukry | 48,61 g |
| ––– laktóza | 1,72 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 200 g 200 g kapusty – nasekané | Kapusta hlávková čerstvá | 200 g |
| 1 lžíce 1 lžíce olivového oleje | Olej olivový | 11 ml |
| 120 g 120 g anglické slaniny – opečené | Anglická slanina | 120 g |
| 120 g 120 g Nivy – rozdrobené | Niva 50% t. v s. | 120 g |
| 260 g 260 g cizrny (konzerva 310 g) | Cizrna | 260 g |
| 8 8 cherry rajčátek – přepůlených | Rajčata cherry | 240 g |
| 4 lžíce 4 lžíce olivového oleje | Olej olivový | 44 ml |
| 2 lžíce 2 lžíce červeného vinného octa | Ocet vinný červený | 30 ml |
| 2 lžičky 2 lžičky medu | Med nepasterovaný | 36 g |
| 1 lžička 1 lžička dijonské hořčice | Hořčice dijonská | 6 g |
| 1 1 šalotka – nakrájená nadrobno | Šalotka čerstvá |