Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Kapustový salát se slaninou, nivou a cizrnou)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie12 310 kJ /
2 942 kcal
Bílkoviny89,24 g
– z toho živočišné bílkoviny30,20 g
– z toho rostlinné bílkoviny59,04 g
Tuky206,53 g
– nasycené82,71 g
– nenasycené121,07 g
–– mononenasycené98,17 g
–– polynenasycené22,90 g
––– omega 30,97 g
Vláknina104,24 g
Cholesterol 212 mg
Sodík 4,58 g
Sůl11,21 g
Sacharidy129,50 g
– cukry48,61 g
––– laktóza1,72 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
200 g 200 g kapusty – nasekané Kapusta hlávková čerstvá 200 g
1 lžíce 1 lžíce olivového oleje Olej olivový 11 ml
120 g 120 g anglické slaniny – opečené Anglická slanina 120 g
120 g 120 g Nivy – rozdrobené Niva 50% t. v s. 120 g
260 g 260 g cizrny (konzerva 310 g) Cizrna 260 g
8 8 cherry rajčátek – přepůlených Rajčata cherry 240 g
4 lžíce 4 lžíce olivového oleje Olej olivový 44 ml
2 lžíce 2 lžíce červeného vinného octa Ocet vinný červený 30 ml
2 lžičky 2 lžičky medu Med nepasterovaný 36 g
1 lžička 1 lžička dijonské hořčice Hořčice dijonská 6 g
1 1 šalotka – nakrájená nadrobno Šalotka čerstvá

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.