Nutriční hodnoty (Pražské lečo)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 3 589 kJ / 858 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 52,98 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 46,04 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 6,94 g |
Tuky | 49,16 g |
– nasycené | 9,97 g |
– nenasycené | 32,18 g |
–– mononenasycené | 25,84 g |
–– polynenasycené | 6,34 g |
––– omega 3 | 0,11 g |
Vláknina | 21,48 g |
Cholesterol | 850 mg |
Sodík | 1,21 g |
Sůl | 2,63 g |
Sacharidy | 41,34 g |
– cukry | 34,13 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
100 g 100 g pražské šunky | Šunka vepřová vařená | 100 g |
1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
1 1 červená paprika | Paprika červená čerstvá | 150 g |
1 1 zelená paprika | Paprika zelená čerstvá | |
12 12 cherry rajčat | Rajčata cherry | 360 g |
3 3 vejce | Vejce slepičí | 210 g |
3 lžíce 3 lžíce rajčatového pyré | Pyré z červených rajčat | 45 g |
3 lžíce 3 lžíce zeleninového vývaru | Vývar zeleninový | 45 ml |
2 lžíce 2 lžíce olivového oleje | Olej olivový | 22 ml |
5 g 5 g cukru | Cukr bílý | 5 g |
sůl | Sůl mořská | |
majoránka | Majoránka sušená | |
tymián | Tymián sušený | |
pepř | Pepř černý | |
hladkolistá petrželka | Petržel nať čerstvá |