Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Pražské lečo)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie3 589 kJ /
858 kcal
Bílkoviny52,98 g
– z toho živočišné bílkoviny46,04 g
– z toho rostlinné bílkoviny6,94 g
Tuky49,16 g
– nasycené9,97 g
– nenasycené32,18 g
–– mononenasycené25,84 g
–– polynenasycené6,34 g
––– omega 30,11 g
Vláknina21,48 g
Cholesterol 850 mg
Sodík 1,21 g
Sůl2,63 g
Sacharidy41,34 g
– cukry34,13 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
100 g 100 g pražské šunky Šunka vepřová vařená 100 g
1 1 cibule Cibule čerstvá 70 g
1 1 červená paprika Paprika červená čerstvá 150 g
1 1 zelená paprika Paprika zelená čerstvá
12 12 cherry rajčat Rajčata cherry 360 g
3 3 vejce Vejce slepičí 210 g
3 lžíce 3 lžíce rajčatového pyré Pyré z červených rajčat 45 g
3 lžíce 3 lžíce zeleninového vývaru Vývar zeleninový 45 ml
2 lžíce 2 lžíce olivového oleje Olej olivový 22 ml
5 g 5 g cukru Cukr bílý 5 g
sůl Sůl mořská
majoránka Majoránka sušená
tymián Tymián sušený
pepř Pepř černý
hladkolistá petrželka Petržel nať čerstvá

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.